Top 10 apps voor hondenbezitters

BBastiaan 8 augustus 2023 12:02

Als je een hondenbezitter bent, weet je dat het verzorgen en trainen van je hond een volledige baan kan zijn. Gelukkig zijn er tal van geweldige apps die je kunnen helpen bij alles, van hondenverzorging tot training en gezondheid. Hieronder vind je onze top 10 van apps die elke hondenbezitter zou moeten hebben.

1. Petsie

Petsie is een sociale netwerkapp speciaal voor hondenbezitters. Deel foto's van je hond, ontmoet andere hondenliefhebbers en blijf op de hoogte van de laatste hondennieuwtjes.

2. Dogo

Dogo is een hondentrainingsapp die je stapsgewijs begeleidt bij het trainen van je hond. Je kunt er ook een persoonlijk profiel voor je hond aanmaken en zijn voortgang bijhouden.

3. Tractive GPS

Met Tractive GPS kun je de locatie van je hond in realtime volgen. Je kunt ook een virtuele omheining instellen en ontvangt een waarschuwing als je hond deze verlaat.

4. Dog Health

Dog Health helpt je de gezondheid van je hond op peil te houden. Je kunt er medische gegevens, vaccinaties en andere gezondheidsinformatie in opslaan.

5. Pet First Aid

Pet First Aid bevat stapsgewijze instructies voor eerste hulp bij huisdieren. Deze app is zeker handig voor elke hondenbezitter.

6. iKibble Free

Met iKibble Free kun je snel opzoeken of bepaalde voedingsmiddelen veilig zijn voor je hond. Een must-have voor elke hondenbezitter die ervoor wil zorgen dat zijn hond gezond eet.

7. Dog Breeds

Dog Breeds is een educatieve app die informatie biedt over verschillende hondenrassen. Ideaal voor iedereen die meer wil leren over verschillende hondenrassen.

8. Puppr

Puppr is een app voor hondentraining met stapsgewijze instructies en video's. Deze app is bijzonder geschikt voor puppy's.

9. BringFido

Met BringFido kun je hondvriendelijke plaatsen vinden, zoals parken, restaurants en hotels. Het is perfect voor hondenbezitters die graag met hun hond reizen.

10. Dog Buddy

Dog Buddy is een app die je helpt bij het vinden van een betrouwbare hondenuitlaatservice of hondenoppas in je omgeving. Handig voor hondenbezitters die hulp nodig hebben bij de verzorging van hun hond.

Er zijn veel meer geweldige apps die er zijn voor hondenbezitters. Deze top 10 zou echter een geweldige plek moeten zijn om te beginnen. Onthoud dat de beste app voor jou en je hond afhangt van jullie unieke behoeften en levensstijl.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.